Kävijälaskuri

hieroja Orivesi

Olet oikealla sivulla! Tervetuloa!

Voit kommentoida tekstejä - en pahastu vaikka olisitkin eri mieltä!

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Vaalit oli ja keskusta meni!

Vaaleissa oli kaksi verien seisauttajaa. Perussuomalaisten hyökyaaltomainen voitto ja keskustalaisten veretseisauttava tappio. Kyllä taitavat Kekkonen ja Vennamo kääntyä haudoissaan tulosta ihmetellessään. Kuka olisi SMP:n raunioilla uskonut tällaisen päivän koittavan. Demarit ja kokoomus selvisivät melkein kuivin jaloin. Molemmille tuli lievää pakkia mutta nyt todella voisi puhua torjuntavoitosta. Demarien hallitustaival näyttää melko varmalta mutta kaverit ovat vielä epävarmat. Kokoomus ja persuthan ne melko todennäköisesti ovat mutta pieni mahdollisuus on muunkinlaiseen koalitioon.
Kiviniemeltä näyttää hermo pettäneen kokonaan, kun ei suostu esittelemään Portugali-pakettia eduskunnalle. Ei olisi sitten puolustanut sitä niin kiivaasti - olisi ehkä maksanut vähemmän. Nyt taitaa olla agraaripuolueella edessä korpivaellus, jonka mittaa ei tiedä kukaan.
Kiitos kuitenkin kaikille, jotka tuitte henkilökohtaista vaalityötäni. Ensiyrittämällä ja pienellä budjetilla tulos oli kouluarvosanalla ihan hyvän paikkeilla. Työ jatkuu. Yhteiskunta ei tule milloinkaan valmiiksi. Palataan juttuun.
Hyvät pääsiäiset ja sitten vaput kaikille. Positiivisesti eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti